Zwangerschapswens 

Zwanger raken is doorgaans niet een kwestie van simpel stoppen met anticonceptiemiddelen. Gelukkig kun je je bij een zwangerschapswens wel voorbereiden, om de kans op een goede zwangerschap te vergroten. Ik geef je graag enkele tips. 

Let op je voeding bij een zwangerschapswens


Niet alleen tijdens je zwangerschap is het belangrijk om op je voeding te letten. Ook als je zwanger wilt worden is gezonde en gevarieerde voeding belangrijk. Lees mijn tips hier. 

Neem de tijd
Het kan een tijd duren voordat je daadwerkelijk zwanger bent. Jullie hebben elke maand gemiddeld 20% kans om zwanger te worden. Na 12 maanden is 80% van de koppels met een zwangerschapswens zwanger. Ben je na 12 maanden nog steeds niet zwanger (geweest), dan mag je jezelf door de huisarts door laten verwijzen naar een gynaecoloog om een vruchtbaarheidsonderzoek te starten.

Kinderwens consult 
Ik heb veel meer tips om jullie zwangerschapswens in vervulling te laten gaan. Ook beantwoorden ik graag jullie vragen tijdens een kinderwens consult.  

 

Tijdens dit gesprek geef ik ook informatie over gezond zwanger worden en zijn. 

Daarnaast bespreek ik de verschillende mogelijkheden met jullie, dit kan samen met je partner of afzonderlijk. 

Zo raad ik bijvoorbeeld beiden aan om een EMB-bloedtest te doen, waarbij we eventuele tekorten, intoleranties en jullie hormoonprofiel in kaart kunnen brengen. Zodat ik precies te weten kom wat jullie lijf nodig heeft om in balans te komen en je zo goed mogelijk voor te bereiden op een bevruchting/gezonde zwangerschap.

 

Zijn jullie al even onderweg in het medische circuit en wilde een natuurlijke zwangerschap niet lukken of wellicht zitten jullie al in een ICSI of IVF traject. Dan kan ik je ook ondersteuning bieden met voeding en suppletie.  

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon