Workshops & Webinars

Workshop over gezonde & natuurlijke kindervoeding

Het effect van voeding op kinderen

 

De blauwdruk van de gezondheid van een kind wordt al gelegd in de zwangerschap en tijdens zijn eerste levensjaren.

 

Kortom; Gezond voeden = gezond groeien. Volg daarom de workshop gezonde en natuurlijke kindervoeding. De eerst volgende datum is nog niet bekend omdat ik zelf met zwangerschapsverlof ben, wil je meer informatie stuur dan een mailtje naar sharon@voedingmaaktjebeter.nl

79 Euro

Waar gaat deze webinar over? 

 

Een goede darmfunctie/darmflora is belangrijk omdat 80% van je immuunsysteem bijvoorbeeld in je darmen zit. Je darmen en darmflora zorgen er ook voor dat je (vet) spijsvertering en stoelgang goed functioneren. Vandaar dat het goed is extra voor je darmen te zorgen. In de darmen moet steeds een keus worden gemaakt tussen 'goed' of 'slecht'. De darmwand zorgt er namelijk voor dat voedingsstoffen worden opgenomen, maar moet schadelijke stoffen zoals slechte bacteriën en virussen juist tegenhouden. Dit is het moment waarop je immuunsysteem in actie komt! Tijdens deze webinar leer jij hoe om je darmen optimaal te laten functioneren door middel van de juiste voeding. 

 

Stuur een mail naar sharon@voedingmaaktjebeter.nl voor de eerst volgende webinar. 

25 Euro

Wat is de beste voeding tijdens je zwangerschap?

 

Tijdens je zwangerschap mag je heel veel voedingsmiddelen niet, maar wat mag je wel en wat is het beste voor je kindje? Je kan namelijk niet vroeg genoeg beginnen met de juiste dingen eten, waardoor je de groei en ontwikkeling van je kindje al in de baarmoeder kan ondersteunen. Daarnaast kan je tijdens je zwangerschap je kindje al kennis laten maken met verschillende smaken, waardoor hij straks meer smaken lekker vindt.

 

Wat heb je qua voeding nodig tijdens de rest van je zwangerschap?

Er wordt vaak gezegd dat zwangere vrouwen voor twee moeten eten, dit is echter een fabeltje, maar welke hoeveelheden zijn wel van belang? Dit, tips en trucs tegen misselijkheid, maagzuur, krampen en nog veel meer, leer je tijdens de informatie avond over voeding voor zwangere vrouwen. Al jouw vragen over voeding zijn welkom, dus schrijf ze op.

 

De webinar wordt gegeven door Sharon Looyen, zij is kindercoach en natuurvoedingsdeskundige van www.voedingmaaktjebeter.nl

 

Stuur een mail naar sharon@voedingmaaktjebeter.nl voor meer informatie over de eerst volgende webinar. 

 

 

 

25 Euro

Please reload

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon