Start 2019 gezond met behulp van een bloedtest; hoe sta jij er voor?

Healthy New year!

Start 2019 gezond met behulp van een bloedtest; hoe sta jij er voor? Wat kan jij nou het beste niet eten omdat je dit niet goed kan verteren of welke tekorten moet je aanvullen om je energiek te voelen dan wel af te kunnen vallen?

De maand januari staat voor heel mensen in het teken van gezonde voornemens; denk aan afvallen, even een maand geen alcohol of het aanschaffen van een sportschool-abonnement (waar je dan precies een maand gebruik van maakt) of eindelijk je klacht aanpakt waar je al jaren mee loopt. De motivatie achter deze 'goede' voornemens zijn vaak van korte duur. Daarom heb ik nu een 'speciale januari actie' bedacht om je gericht te ondersteunen, ieder lichaam is tenslotte anders. Doe de EMB bloedtest en ontdek hoe jou er fysiek voor staat.

De EMB bloedtest met opvolgend persoonlijk advies voor maar 165 EUR (incl btw)

Met de EMB - bloedtest kom je alles komt te weten over jouw:

  • Vitamine/mineralen waarden - eventuele tekorten die je moet aanvullen.

  • Intoleranties - dus datgeen je lichaam niet goed verwerken, wat ook de reden kan zijn waarom je niet goed afvalt of altijd buikklachten hebt.

  • Organen - welke organen hebben ondersteuning nodig om je doel beter te kunnen bereiken

  • Energie niveau - waarom ben je nou zo moe? Wat moet je eten om dit aan te vullen?

  • Supplement behoefte - welke supplementen heb je nou echt nodig en welke kan je beter even laten staan.

Plus persoonlijk advies

Aan de hand van de uitslag van deze bloedtest maak ik een persoonlijk Orthomoleculair advies voor je, waar je mee aan de slag kan en jij je fysieke & psychische doelen kan bereiken in 2019! Dan ga je tenminste echt doelgericht aan de slag. Iedereen heeft een ander lichaam, dus alleen een persoonlijk aangepast voedingspatroon is het beste om resultaat te bereiken. Meten is weten!

Als je aanvullend verzekerd bent, kan een deel zelfs vergoed worden.

Heb jij interesse? Maak dan hier online een afspraak voor de bloedtest. Wees niet bang, het is maar een vingerprikje en duurt totaal 15 min. Na 10-14 dagen krijg je de uitslag plus mijn persoonlijke advies per mail en wordt telefonisch na besproken. Je mag ook een mail sturen naar: sharon@voedingmaaktjebeter.nl

Groetjes,

Sharon Asscher

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon