Verbeter jouw energieniveau en je stofwisseling tegelijkertijd!

In mijn leven als health freak, natuurvoedingsdeskundige in combinatie met mijn kennis over suppletie heb ik heel veel verschillende supplementen, superfoods en andere merken met enorme gezondheidsbeloftes voorbij zien komen. Aangezien mijn kennis over ingrediënten en wat ze doen voor het lichaam vrij groot is, kunnen ze mij niet makkelijk voor de gek houden.

Er bestaat een voedingssupplement dat mij heeft overtuigd door de kwaliteit, voordelen voor je gezondheid en met 100% natuurlijke en pure ingrediënten. Het heet Daily Lift. Het is een mix van 59 verschillende superfoods met de kracht van anti-oxidanten uit biologische en 100% natuurlijke vruchten en groenten.

Wat doet het? Alkalize & Energize

Alkalische voedingsstoffen helpt de pH waarde in je lichaam in evenwicht te houden. Dit geeft een boost aan je energieniveau, ondersteunt je immuunsysteem, houd je geest scherp, ondersteunt je spijsvertering, (mijn favoriete benefit) en bestrijdt vrije radicalen.

Ik ben nu 37 weken zwanger en zoals je wellicht weet, daalt je energie-niveau dramatisch op dit punt in de zwangerschap, je spijsvertering vertraagt en als klap op de vuurpijl slaap je ook nog eens afschuwelijk! Je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat ik energie en spijsvertering ondersteuning nodig heb!! Tijdens je zwangerschap zijn een heleboel dingen verboden om te eten & drinken, maar dit drankje dat ik heb ontdekt, mag wel!! Het ondersteunt mijn energieniveau en spijsvertering in één! Ik kan gewoon iedere dag naar het toilet, wat voor mij echt een godsgeschenk is.

Wat zit er in?

Het is een poeder oplosbaar in water, appelsap, smoothies en je kan het zelfs mixen in je yoghurt.

Naast de hoeveelheid superfoods, groenten & fruit bevat het chlorella, spirulina, Aloë vera, mangosteen, goji bessen, granaatappel, probiotica (super voor je darmen), Noni, enzymen en de welbekende bes uit Brazilië, Acai.

Er zijn geen conserveringsmiddelen, kunstmatige ingrediënten, tarwe en geen zuivel of GGO's toegevoegd.

Helaas kan je het nog niet in de winkel kopen, alleen online. Ik heb mijn eigen bedrijfsaccount aangemaakt en mag nu voor mijn zakelijke klanten een korting geven van 25%. Dit gaat alleen op als je via de onderstaande link besteld. Normaal hou ik niet zo van het supporten van een specifiek merk of product, maar ik ben hier zo blij mee dat ik het jullie niet wilde onthouden. Je kan het zelfs aan je kids geven, voor het geval ze niet genoeg groente of fruit binnen krijgen.

Er zijn twee verschillende smaken, de groene en de rode variant. De groene bevat meer groenten en de rode meer fruit. Mijn voorkeur gaat qua smaak naar de rode versie. Ik denk voor veel kinderen ook. Het smaakt heel fris en persoonlijk vind ik het heerlijk gemengd met appelsap of door een smoothie.

Zie de onderstaande link: http://www.mywinlife.com/voedingmaaktjebeter/items

Als je vragen hebt over dit item of andere vragen over jouw gezondheid of levensstijl, laat het me weten via Sharon@voedingmaaktjebeter.nl

Alvast een geweldig weekend toegewenst.

Groetjes, Sharon

www.voedingmaaktjebeter.nl

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon