De juiste voeding tijdens je zwangerschap

"Voeding tijdens je zwangerschap'.

Inmiddels ben ik zelf 27 weken zwanger en voel ik me nog steeds behoorlijk goed! Ik sport nog drie keer per week en met voeding kan ik heel wat van mijn klachtjes de kop in drukken. Uiteraard ben ik soms wat moe, staat mijn buik op spanning en kost mijn schoenen aandoen behoorlijke moeite, maar meer dan dit is het niet. Het eerste trimester ben ik heel erg misselijk geweest en waren de bank en het toilet echt mijn beste vriend. Ook in die periode heb ik er veel aan gehad om te weten welke voeding mij en mijn kleintje fysiek kon ondersteunen. Door mijn achtergrond als natuurvoedingsdeskundige weet ik hier alles van, dit in tegenstelling tot veel van mijn mede zwangeren. Tijdens je zwangerschap komen er veel vragen op je af, over je gewicht, over je kindje, over hetgeen je wel en niet mag eten etc. Als je deze vragen in een vroeg stadium beantwoord krijgt scheelt dit veel onnodige stress en kan je veel kwaaltjes voorkomen en verminderen. Mede door deze reden heb ik speciaal voor zwangere vrouwen een programma ontwikkelt met de volgende inhoud:

Wat is de beste voeding tijdens je zwangerschap?

Tijdens je zwangerschap mag je heel veel voedingsmiddelen niet, maar wat mag je wel en wat is het beste voor je kindje? Je kan namelijk niet vroeg genoeg beginnen met de juiste dingen eten, waardoor je de groei en ontwikkeling van je kindje al in de baarmoeder kan ondersteunen. Daarnaast kan je tijdens je zwangerschap je kindje al kennis laten maken met verschillende smaken, waardoor hij straks meer smaken lekker vindt.

Het begint eigenlijk al voor je bevruchting

Wanneer je vóór de bevruchting al gezond eet en een volwaardig voedingspatroon handhaaft, waarbij je geen tekorten hebt, heb je een stapje voor. Je hebt de ideale omgeving voor jouw aankomende kindje gecreëerd, waar hij zich het best kan nestelen. Maar wat als je niet heel gezond geleefd hebt? Wat kan je dan het beste doen?

Je eerste trimester

Veel vrouwen weten de eerste acht weken vaak niet eens dat ze zwanger zijn, terwijl juist deze eerste periode zo belangrijk is voor je kindje. Op dit moment wordt de basis gelegd van zijn gezondheid en alle lichaamsfuncties. Hoe ga je hier mee om en wat als je er pas later achter komt dat je zwanger bent en niet op je voeding hebt gelet?

Je eerste trimester kan zwaar zijn door de misselijkheid en de vermoeidheid, dan schiet het gezonde eten er nog wel eens bij in. Hoe kan je hier het beste mee omgaan? Welke voedingstoffen kan je het beste gebruiken in deze fase? En welke supplementen heb je nodig en waarom?

Wat heb je qua voeding nodig tijdens de rest van je zwangerschap?

Er wordt vaak gezegd dat zwangere vrouwen voor twee moeten eten, dit is echter een fabeltje, maar welke hoeveelheden zijn wel van belang? Dit, tips en trucs tegen misselijkheid, maagzuur, krampen en nog veel meer, leer je tijdens deze persoonlijke begeleiding.

Hoe gaat het begeleidende programma in zijn werk?

Je wordt twee maanden tijdens je zwangerschap begeleidt door mij, Sharon Looyen. Ik zorg er voor dat je alles leert wat je moet weten over de juiste voeding tijdens je zwangerschap. Wat de beste voeding is en waarom? Wat de beste voeding is voor je kindje tijdens de zwangerschap, welke voeding je kan gebruiken bij verschillende kwaaltjes, welke supplementen je het beste kan nemen en gedurende de begeleiding mag je alle vragen stellen die je tegenkomt. Uiteraard houd ik je gewicht in de gaten en zorgen we er samen voor dat je de zwangerschap zo gezond mogelijk door komt.

De twee maanden zien er als volgt uit:

- Je ontvangt wekelijks een nieuw voedingsschema met uitleg waarom de voedingsmiddelen goed zijn voor jou en voor je kindje.

- Er is wekelijkse evaluatie via de telefoon.

- 1 keer per maand is er een fysieke afspraak van een 45-60 min. Dan wel bij jouw thuis, dan wel op de praktijk.

Jij wilt toch ook het beste voor je kindje en je zo goed, energiek en kwaaltjesvrij mogelijk voelen tijdens de zwangerschap! De totale prijs voor twee maanden persoonlijke begeleiding is maar 199 Euro.

Meld je nu hier online aan!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon