Overnight oats

Het recept: 


– 40 gram havervlokken
– een eetlepel chiazaad
– een eetlepel sesamzaad
– een eetlepel lijnzaad
– een eetlepel rozijnen
– een halve theelepel kaneel (ceylon)
– 200 milliliter (plantaardige) melk. Ik gebruik altijd havermelk of amandelmelk


De volgende dag: banaan en blauwe bessen. 

En zo doe je het:
– Doe de haver, alle zaden, de rozijnen en het kaneelpoeder in een kom of glas en meng goed met een lepel.
– Schenk nu de melk erbij en meng weer goed door.
– Zet in de koelkast voordat je gaat slapen.
De volgende ochtend haal je het mengsel uit de koelkast. 


– Maak af met wat plakjes banaan en een handje blauwe bessen!

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon