Zalm (door gebakken) salade

Voor 2 personen heb je het volgende nodig: 

2 x moot verse zalm (15 min uit de oven op 180 graden)

2 tomaten

1 kleine rode ui

1 kropje little gem

1 groene of rode paprika

2 el zwarte olijven (zonder pit)

3 el extra vierge olijfolie

1 el azijn

1 tl dijon mosterd

2 el kikkererwten

zout, peper naar behoefte

Hoe maak je het: 

Grill de zalm in de oven op 180 graden voor 15 min en snijd de tomaten in parten. Pel de ui en snijd hem in dunnen ringen. Maak de sla en paprika schoon met koud water en snijd de paprika in dunne repen. Verdeel de kikkererwten, tomaat, ui, paprika en zalm over de sla. Garneer de salade met de olijven. Klop de azijn, olie en mosterd op tot een dressing en breng deze aan over de salade. Vooral lekker in de zomer. 

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon