Wie ben ik..

Mijn naam is Sharon Looyen, mijn passie voor voeding is ontstaan toen ik 18 jaar oud was. Ik ben geboren met een slecht functionerende nier, waardoor ik heel veel last had van blaasontsteking, nierbekontsteking en altijd laag zat in mijn energie. In mijn 19e levensjaar was het dan zo ver, mijn nier werd verwijderd. Op dat moment is mijn interesse voor voeding ontstaan. Ik was dan wel verlost van mijn jarenlange pijn, maar had er een zorg bij. Nu had ik nog maar 1 nier waar ik heel goed voor wilde zorgen. Hoe doe je dat op de beste manier? Ik heb mij verdiept in alles wat met voeding te maken heeft, wil alles weten wat ik kon doen om mijn gezondheid optimaal te houden. Mijn ene nier werd niet mijn enige zorg, ik had ook een slechte darmflora overgehouden aan het jarenlang antibiotica gebruik om mijn blaas- nierbekkenontstekingen te bestrijden. Deze informatie vergeten artsen vaak mee te geven, of ze weten hier gewoonweg te weinig van af.  Hoe ga je hier mee om? Ik wist toen niet dat de basis van een goede gezondheid direct in verband staat met een gezonde darmflora.. 

 

Nadat ik mijn diploma als natuurvoedingsdeskundige heb behaald ben ik door gegaan met het behalen van mijn diploma als sportvoedingsdeskundige. Ik zal mezelf altijd blijven ontwikkelen omdat ik geloof dat voeding de basis is van een goede gezondheid. 

 

Mijn doel is om mensen te begeleiden, te coachen en te inspireren, mijn kennis en ervaring mee te geven, waardoor je het beste uit je gezondheid kan halen met voeding.

 

 

 

 

 

  

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon