Kies voor je gezondheid en meld je aan!

 Hoe gaat dit in z'n werk? 

Stap 1

Je maakt een afspraak voor een telefonisch gesprekje. Dit gesprek is vrijblijvend. (duurt max 10 min) of je maakt meteen een afspraak voor een fysiek/online intake consult (108,90 Euro voor het eerste gesprek)

Stap 2

Aan de hand van ons telefoongesprek geef ik aan of ik je kan begeleiden om samen je doel te bereiken. Daarna stel ik een behandelplan voor. Ik geef ook aan hoe lang ik denk dat het gaat duren. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt in mijn praktijk voor een geheel consult overleg ik het behandelplan ter plekken. 

Stap 3

We plannen de eerste afspraak. Na een afspraak krijg je de factuur toegestuurd per e-mail. Het tarief is 108,90 Euro (ex bloedtesten etc). De afspraak zelf duurt gemiddeld een uur. Alle vervolg afspraken zijn 54.45 EUR

Je kan mijn factuur indienen bij de zorgverzekering indien je aanvullend (alternatieve geneeskunde) verzekerd bent, geef van te voren aan dat je dit wilt dan krijg je een andere factuur per mail nagestuurd die je kan indienen. 

Je kan hierbij een aantal testen kiezen zoals: (deze kosten komen bij het consult)

- EMB bloedtest (149,95 EUR)

- Darm micro-bioom test (250 EUR) 

- Haarmineralen test (250 EUR) 

- Alle reguliere testen als: TSH, T4, T3, PSA, homocysteine, D3 etc. De kosten verschillen per test. 

Stap 4

Na de afspraak krijg je een persoonlijk advies toegestuurd aangepast op jouw lichaam en doelen.  Wanneer je een bloed-, ontlasting-, haarmineralen test gedaan hebt krijg je het advies pas na de uitslag. Dit is vaak 2 weken na het eerste consult. Hier maken we dan een aparte afspraak voor en hoort bij de kosten van het intake gesprek)

Stap 5

We bepalen samen hoe vaak er een afspraak nodig is, dit hangt van het doel af. Een vervolg afspraak duurt 30 min en kost 54.45 EUR

Extra mogelijkheden: 

1. Metingen (gewicht - omvang - vetpercentage - bloeddruk - bloedglucose gehalte)

2. EMB Bloedtest (via een vingerprikje - lees meer)  (het checken van vitaminen & mineralen waarden en andere belangrijke waarden om je algehele gezondheid te controleren) Dit kost 149,95 Eur. 

3. Extra bloedtesten indien nodig. 

Mogelijke behandeltrajecten: 

1. Afvallen

2. Darm-problematiek verbeteren

3. Begeleiding tijdens de zwangerschap

4. Je lichaam voorbereiden op een eventuele zwangerschap 

5. Begeleiding na de zwangerschap

6. Algemeen advies over gezonde voeding

7. Levensstijl verandering

8. Advies voor baby's en kinderen. 

9. Begeleiding tijdens IVF 

*Er geldt een cancel policy van 24uur. Indien je korter dan 24 uur van te voren de afspraak afzegt betaal je 100% van het consult. 

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon