Lekker & gezonde snacks

Havermout-noten-taart

November 21, 2016

Dit is echt mijn lievelings taart! Ik ben zo iemand die taarten overslaat op verjaardagen, gewoon omdat ik het echt niet lekker vind om van die suikerbommen te eten. Maaaaaarrrrr deze taart is geweldig, je kan hem zo zoet maken als je wilt. Dit is mijn variant. 

Havermout houd je bloedglucose gehalte in balans en de noten zijn super goed voor je bloedvaten, hersenen erc waardoor deze taart ook nog eens mega voedzaam is. 

Overheerlijk bananen brood

November 14, 2016

Heb jij ook weleens van die dagen dat je gewoon non stop honger hebt en de hele tijd aan het zoeken bent naar iets wat je honger stilt. Zo een dag had ik dus vandaag. Wat doen je dan? Nou.. een heerlijke bananen brood maken met allemaal heerlijke ingrediënten, zoals walnoten, dadels, kaneel en natuurlijk bananen. Bananen zijn heel voedzaam en rijk aan Kalium. Kalium is ideaal om je bloeddruk op peil te houden, dus mensen met een te hoge bloeddruk... BANANEN ETEN!!

Gezonde choclade melk

November 07, 2016

Ik ben een enorme fan van de winter, natuurlijk houd ik ook echt wel van de zomer, maar alles daar tussen in is niet mijn ding. Bij de winter horen ook zo veel gezellige tradities, waaronder chocolade melk drinken! Heerlijk met je vrienden of familie op de bank een film kijken met een lekker warme kop chocolade melk. Nou is het vaak zo dat de chocolademelk die we kennen borden vol suiker zit, daar ben ik dan toch minder fan van. Het kan namelijk ook een stuk gezonder en toch echt heel lekker. 

Kokos-Amandel-Spelt cake

September 14, 2016

Deze snack is ideaal om mee te nemen, voor de lekkere trek en toch gezond! 

Makkelijk en vol gezonde ingrediënten. 

Please reload

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon