Havermout-noten-bananen taart

Benodigdheden

400gram Havermout

3 bananen

250 gram ongebrande noten mix

50 g (hele lijnzaad)

3 eieren

2el kaneel

snufje zeezout

1 theelepel vanille bourbon 

2 eetlepels kokosrasp

Je hebt een taart vorm nodig. 

 

Bereiding

1. Verwarm de oven op 180 graden

2. Prak de bananen

3. Meng de bananen met de eieren, kaneel, lijnzaad en het zout in een grote kom met een garde of de mixer. 

4. Leg 15g noten opzij

5. Roer de havermout met 235gram noten met een houten lepel door het mengsel. 

6. Bekleed de bodem van een taartvorm met bakpapier en doe het beslag er in. 

7. Hak de noten die je apart hebt gelegd en strooi deze over de taart heen. Zet dit geheel nog even 15min in de koelkast. 

8. Bak de taart vervolgens 60 min in de oven. 

Eet smakelijk!!

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon