DISCLAIMER

 

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. De inhoud van voedingmaaktjebeter.nl (teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen etc.) zijn beschermd door copyright en andere beschermende wetten. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 'voeding maakt je beter' is het niet toegestaan om delen van deze website te gebruiken. Ook kan deze website gegevens bevatten die zijn beschermd door copyright en andere wet- of regelgevingen van derden, en deze zijn daarom op dezelfde wijze beschermd.

 

 

 

VERANTWOORDING/AANSPRAKELIJKHEID

Voeding maakt je beter is zorgvuldig ontworpen en samengesteld naar beste kennis en weten. Toegang tot en gebruik van de website zijn het risico van de bezoeker. Claims t.a.v. schade en garantie veroorzaakt door mogelijk onvolledige of incorrecte gegevens zijn uitgesloten. Voedingmaaktjebeter.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor schade (ook niet voor indirecte- en/of gevolgschade) die kan ontstaan door bezoek aan en gebruik van deze website.

 

 

 

VERWIJZINGEN NAAR ANDERE WEBSITES

Deze website bevat verwijzingen (hyperlinks) naar websites welke worden beheerd door derden. Voedingmaaktjebeter.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Indien je nog vragen hebt, neem dan contact op met mij via sharon@voedingmaaktjebeter.nl of ga naar contact.

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon