Gado_Gado_Voeding_maakt_je_beter_recept

Gado gado style salade met zoete aardappel, tempé en homemade pindasaus

Gado gado style salade met zoete aardappel, tempé en homemade pindasaus Gado Gado is een heerlijk Indonesisch gerecht met gemengde warme en koude groente en natuurlijk de befaamde pindasaus. Bij Voeding maakt je beter zijn we gek op dit gerecht en geven een gezonde draai aan dit gerecht door zoete aardappel en een homemade pindasaus …

Gado gado style salade met zoete aardappel, tempé en homemade pindasaus Lees verder »

Groene_shashuka_VMJB_DailyEmma

Groene shakshuka met spinazie, broccoli en feta

Groene Shashuka met verse spinazie, broccoli en feta Deze heerlijke groene Shashuka staat binnen een paar minuten op tafel, is goed voor je weerstand, ogen, de huid en je ijzermetabolisme, omdat spinazie en broccoli een rijke bron aan vezels, vitamine A, B11 en K zijn. Ideaal als ontbijt, lunch of avondeten. Wij zijn er dol …

Groene shakshuka met spinazie, broccoli en feta Lees verder »

Romige-viscurry-recept-voedingmaaktjebeter

Romige viscurry met roerbak wilde spinazie en witte rijst

Romige viscurry met wilde spinazie en wilde rijst Een heerlijke, voedzame viscurry rijk aan o.a. B-vitamines en mineralen zoals magnesium, kalium en fosfor. Dit gerecht is goed voor je immuunsysteem en weerstand vanwege de ontstekingsremmende werking van o.a. gember en kurkuma. En goed voor je hormonen vanwege de goede vetten en eiwitten die in kabeljauw, …

Romige viscurry met roerbak wilde spinazie en witte rijst Lees verder »

Recept_Voeding_maakt_je_beter_Spaghetti_Vongole

Spaghetti Vongole op z’n Chinees

Spaghetti alle vongole met rijstnoodles en kokkels in zwarteboontjessaus Deze variant van Spaghetti alle Vongole is net even anders dan de traditionele variant. Op z’n Chinees deze keer. Maar met veel producten uit de zee, zoals kokkels. Vis is een natuurlijke bron van ijzer, een mineraal dat belangrijk is voor de vorming van hemoglobine, dat …

Spaghetti Vongole op z’n Chinees Lees verder »

Groene asperges, broccoli en doperwten met buffelmozzarella

Groene asperges, broccoli en doperwten met buffelmozzarella Dit (bij) gerecht zit vol power groentes als broccoli, doperwten en groene asperges. Rijk aan bètacaroteen (deze stof wordt omgezet in vitamine A), vitamine K, de B-vitamines thiamine (B1) en Niacine (B3) en folaat (B11). Dit gerecht is goed voor je stofwisseling, energiehuishouden, immuunsysteem, tandvlees, huid, ogen en …

Groene asperges, broccoli en doperwten met buffelmozzarella Lees verder »

Vietnamese verse springrolls met garnalen of paddenstoelenmix

Vietnamese verse springrolls met garnalen of paddenstoelenmix Dit gerecht is ideaal als lunch of diner, zit boordevol B-vitamines en mineralen. Zo zijn paddenstoelen goed voor:  meer energie betere weerstand Goed voor je hart en gewicht goed voor sterke botten en humeur (door vitamine D) Wij zijn er dol op! kook- en bereidingstijd 15 minuten voor …

Vietnamese verse springrolls met garnalen of paddenstoelenmix Lees verder »

Scroll naar top