Bananen brood

Benodigdheden

Amandelmeel - 50 g

Speltmeel - 120 g 

Walnoten - 1 handje 

Bananen - 4 stuks 

Kaneel - 2 theelepels

Eieren - 4 stuks

Vanille Poeder - 1 theelepel

Rozijnen - 1 handje

Dadels - 5 stuks (fijngesneden)

Amandelen - 1 eetlepel

Kokosvet - 1 eetlepel

Ongezoete kokossap - 3 eetlepels

Wijnsteenbakpoeder - 1 theelepel

-

Cakevorm

 

Je kan de bovenkant van de cake bestrooien met Havervlokken, speltvlokken of klein gestampte amandelen. 

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 Graden. Doe alle ingrediënten, behalve de rozijnen en dadels  in de blender en mix de inhoud tot een egaal geheel. 

Schenk het mengels in een kom en doe de rest van de pitten en vruchten erbij. Roer alles goed door elkaar! 

Besmeer de cakevorm goed met kokosvet aan alle kanten. 

Kies zelf wat je aan de bovenkant van de cake wilt toevoegen. Kies alleen voor een graan en geen vruchtsoort want dit laatste verbrandt. Doe vervolgens de massa in de cakevorm en zet deze 25 min in de oven.

Eet smakelijk!!

​© 2015 by Sharon Asscher - Looyen

Voeding maakt je beter    

 

Disclaimer                                   

Contact

info@voedingmaaktjebeter.nl

+31652674107

Amsterdam 

 

  • Wix Twitter page
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon